SE N’ANEM DE BODA

Després de perdre la meua virginitat als vint-i-nou anys y segons creuen alguns, haver estat vivint en pecat durant sis anys per no haver estat casat, sinó registrat com a parella de fet, ara per fi hem pres aquesta seriosa decisió, això si, quan el jutjat i la seua burocràcia ens ho ha permés.
Per fi ens ha arribat la data, que era l’única possible en tot el mes de maig i a l’única hora disponible. Sincerament pensava que era més senzill casar-se!. Ara no és que jo puga tindre cap recel als sastres, joiers o cambrers de saló, però nosaltres no anem a fer cap cerimònia amb bombo i “platillo”, en la que mudats com a margallons, després de dir-se que “SI” l’un a l’altre intercanviant unes “arandeles” d’or que posar-se al dit i haver repartit targetons a gent que no veiem des de primària, se n’anem a fer un gran convit multitudinari en el que traure diners per a pagar el propi convit, el viatge de bodes i bona part dels electrodomèstics de la casa, per a dins d’uns mesos, o amb sort, anys, acabar separats.
Possiblement la nostra siga una de les cerimònies que algú es puga atrevir a anomenar “la més cutre de la història”, però no anem a fer cap negoci ni trencaclosques. Després de tant de temps, per a nosaltres només és un tràmit que a banda dels quinze dies de festa, algun avantatge més ha de tindre, perquè tothom diu que no mereix la pena casar-se, però certament tots s’han casat. Jo vaig a investigar-ho i ja vos ho contaré.
He de dir que després de sis anys continue enamorat de la mateixa persona, això si, intente regar-ho cada dia com el primer. No he tingut la sort o la desgràcia d’haver conegut a ningú més abans que a ella, així que per a mi és tot un avantatge perquè ella és única i no la puc comparar amb qualsevol altra; el cert és que ni cal fer-ho, donat que també és el gran error d’una variada oferta en un mercat de consum, on si no t’agrada aquesta parella, la pots canviar fàcilment per qualsevol altra.
Sense dubte la bellesa femenina és una de les coses més boniques del món i jo m’he creuat amb la d’una dona amb veu d’àngel, dolça i tendra, amb mirada innocent, senzilla, pacient i que per si fora poc, és una bona xica i persona. Espere estar a l’altura velant per la seua felicitat i donar el millor de mi, el meu respecte i ajuda i així descobrir junts un nou camí que recórrer amb il·lusió, malgrat que puga estar ple de reptes i sacrificis, però que havent-hi amor, segur podrem superar.

2 comentaris:

  1. "al final tot arriva en la vida, dani! felicitats i que sigau molt felicos junts!"
    Pedro

    ResponElimina
  2. "Què puc dir-vos? Només que m'alegre un montó per vosaltres i que vos desitge el millor per als dos. Una besadeta molt gran per als dos i.... "
    Mònica

    ResponElimina