EL GENET NOCTURN

No vaig a escriure sobre les cròniques d'un personatge que per les nits cavalca pels llits dels prostíbuls, perquè potser açò és millor deixar-ho per a una novel·la, sinó d'un altre curiós personatge que abans era un vianant més, que com els herois de les pel·lícules, amb una capa, un antifaç o pintoresques vestimentes i amb súper poders procedents d'alguna estranya força còsmica, es dediquen a prendre's la justícia per la seua mà.
Tot va començar una nit de dissabte. Havia quedat amb uns amics per anar a sopar. Desprès de passar-se una bona estona dutxant-se, afaitant-se i mentre es mirava davant l'espill pensant que aquella nit anava a triomfar, va decidir passar per casa del seu nebot, amb el que igualment havien quedat per a sopar, mentre la seua dona també acabava d'arreglar-se amb més tranquil·litat.
Diuen que si xafes una merda estàs de sort i si compres loteria, et toca. Doncs caminant pel carrer, en va xafar una ben gran i pastosa, que per cert açò no era la primera vegada que li passava, i en realitat, mai li havia tocat la loteria. Cremat com un dimoni, per l'olor i l'adherència pròpia dels millors materials de construcció, va prosseguir la seua marxa tractant de desfer-se d'aquella pasta arrossegant el peu per la vorera. Prompte es va adonar que un poc per davant d'ell caminava una voluptuosa dona, d'eixes que tenen una silueta que et deixa bocabadat, i més ara en l'estiu. Curiosament aquesta dona també portava un gran gos que en aquell mateix moment, estava deixant-se la merda en la vorera i que amb total indiferència, van prosseguir el camí una vegada l'animal es va escórrer els budells.
Si hagueren segut altres les circumstàncies, ometent el delicte de l'animal, deixant-se arrossegar pels instints masculins, potser caldria somiar amb aquelles corbes i mirar-la de dalt avall fins que els ulls se li anessen darrere o fins i tot soltar alguna galanteria d'admiració. Però no se sap com, envaït per l'acció misteriosa d'una energia alienígena, que va governar la seua voluntat com si ell fos una titella dirigida per aquesta força que busca justícia en l'univers, va agafar unes fulles del terra amb les quals va prendre la merda, encara calenta i amb la consistència necessària per a procedir a ficar-la dins de la bossa de mà d'aquella dona, que anava descaradament oberta de par en par, i et feia preguntar-te qui dels dos és el que demanava que li ficaren la mà.
En aquell precís moment, una patrulla de les que crida a l'ordre i representa la llei, el va veure amb la mà encarada en la bossa de mà de la dona. Pensant que es tractava d'un vulgar lladre que acabava de fer-se amb el moneder de la xica, van procedir a la seua immediata detenció. Ell de seguida els va aclarir que s'havien equivocat, fent-los saber de l'acció que acabava de cometre i de la qual, ni la dona ni el gos se n'havien adonat encara. Quan ella va comprovar el contingut de la seua bossa de mà, va quedar sorpresa i enfastigada. Els oficials van haver de ficar al gos en el maleter i a ells dos en els seients de darrere per dirigir-se a comissaria i tractar de resoldre l'incident, que segur donaria molt que parlar entre els agents.
Estaven cansats de rebre denúncies de gent afectada per les merdes de gos, però la llei no deia res de ficar coses així en les bosses de mà. Després de fer les seues respectives declaracions i evitant endinsar-se en litigis majors, finalment van quedar lliures, cadascú amb la part de fàstic que li pertocava i recordant-se'n de la cara de l'altre.
Si passegeu el vostre gos i penseu deixar abandonades les seues merdes i sou una dona, potser cal comprovar abans que teniu la bossa de mà tancada i si sou home, comproveu abans que no porteu la bragueta oberta, no siga que aquest genet nocturn actue novament buscant la justícia de tants altres vianants indefensos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada