JUGANT AMB MERDA I PIXUM

Recentment he rebut la proposta d'escriure sobre l'estat d'alguns dels parcs de la nostra ciutat, als que suposadament van els xiquets a jugar. Aquest amic diu que va anar amb el seu nebot al parc de la Zona Nord, i potser per les forces de la providència, abans que aquest xiquet es tirara pels tubs que fan de tobogan, va comprovar l'estat d'aquests, adonant-se espantat que estaven plens de merda. Segons va poder parlar poc després amb una veïna, igualment indignada, aquesta comentava com des de la finestra de sa casa, veia com molts adolescents es dediquen a pixar en els tobogans i a fer les mil i una porcades més, sobre tot, els divendres per la nit.

Potser caldria pensar en cridar-los l’atenció a aquests malpa... que sense dubte encara respondrien amb insults davant qualsevol que s’atrevira a increpar-los. Llavors es podria avisar a la policia, però fan alguna cosa davant favades com aquestes?.

Sense dubte, aquesta manera de divertir-se o semblant mostra de civisme, és una cosa que no acabe d’entendre i afegint també els danys en el mobiliari urbà, les cagades dels gossos pels parcs, les voreres o la via verda... fa que tinguem eixa ciutat cada vegada més deteriorada, decadent e indignant. Potser arriba el moment que els ciutadans ens armem de valor i diguem prou, però sense dubte, també cal resposta i implicació per part de l’administració, i no sols redactant un document que esmente totes aquestes coses, sinó amb resposta de la policia, potser amb sancions que obliguen a restablir els danys i molèsties causades. És clar que de vegades així necessitaríem a un Guàrdia Civil darrere de cadascú, però pobret del primer que atemptara contra l’ordre públic... Sense dubte seria un exemple que faria que els darrers malfactors s’ho pensaren bé abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada