PROP DE L’INFERN


Una vegada més el foc ens rodeja, afecta també molts altres països. Es diu que en la majoria dels casos, solen ser provocats, però ni tan sols l’augment de les penes imposades davant aquest tipus d’accions, sol frenar a aquests terroristes de la natura, perquè sembla que estan segurs que no els descobriran amb facilitat.
Hi ha interessos al voltant de la fusta, pels terrenys per a construir urbanitzacions, per a canalitzar un gasoducte, fer una via de tren o una autopista, però també per a forçar la contractació de mitjans d’extinció o augmentar les seues partides pressupostàries.
Actuant així, cal proposar que els mecànics de l’automòbil podrien dedicar-se a crear danys en els cotxes aparcats al carrer per així tindre més feina en les darreres reparacions necessàries. Els farmacèutics podrien difondre nombrosa classe de virus en l’aire per a vendre més medicines. Els electricistes podrien produir apagades per que necessitarem dels seus serveis. Els pintors també podrien tacar les façanes per que igualment els necessitarem. Els constructors podrien enderrocar algunes cases per a així haver de construir-ne de noves. El mateix cal pensar dels policies, que podrien alliberar prompte als delinqüents per que tornaren a les seues activitats delictives i així nosaltres també haguérem de recórrer una vegada més a la llei i la seua justícia.
Sense dubte, així tindríem llocs de feina per a tots i potser, amb un cinisme com el que mostren totes les persones que hi ha al voltant dels interessos que provoquen els incendis, podríem sortir d’aquesta crisi que ens afecta, és clar que potser ens endinsaríem dins d’un altra pitjor, però cal ser optimistes: ja trobaríem la manera de sortir!.
Jo per si de cas, vaig a haver de buscar feina com a corredor d’assegurances, el mal és que pel moment ningú vol assegurar el patrimoni natural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada